Aitoja

Flunssan karkoitukseen sitruuna inkiväärijuoma

Sitruuna-inkiväärijuoma

Tämä on täydellinen sekoitus lämpöä, kirpeyttä ja vahvuutta; sellainen mukava yllätys, jota ei odota flunssaiselta maistuvalta juomalta. Siinä on se paras puoli, että sen valmistaminen on helppoa eikä aikaa vievää. Ja mikä parasta, se sai alkunsa Jamaikalta, jossa sitä on perinteisesti käytetty karkoittamaan flunssaa ikuisuudelta tuntuvan talvikauden aikana.

Kun sitruunan kirpeys kohtaa inkiväärin lämmön, se muodostaa miellyttävän yhdistelmän, jota vahvistaa hunajan makeus. Nämä kolme aineosaa yhdessä muodostavat jykevän linnoituksen, joka suojaa immuunijärjestelmää erilaisilta taudinaiheuttajilta. Tätä juomaa suositellaan erityisesti kylmän sään aikana, kun vilustumiset ja flunssa ovat yleisiä. Sinun tarvitsee vain valmistaa juoma, nauttia sen maku ja antaa sen hoitaa tehtävänsä.

Flunssan karkoitus

Kun talvi saapuu ja ilmasto muuttuu kylmemmäksi, flunssa kaappaa hiljaa ihmisten terveyden ja aiheuttaa fyysistä sekä henkistä epämukavuutta. Tässä kohtaa kysymys kuuluukin: Miten voimme suojautua flunssalta luonnollisilla keinoilla? On monia tapoja, joilla voidaan torjua ja ehkäistä flunssan oireita, joista yksi on luonnollisten yrttien ja hedelmien käyttö. Luonnolliset hoidot ovat yleensä suosittuja, koska ne ovat lievämpiä ihmisen keholle ja tarjoavat harvemmin sivuvaikutuksia.

Yksi tehokas ja luonnollinen tapa torjua flunssaa on sitruuna-inkiväärijuoma, jota on käytetty vuosisatojen ajan ympäri maailmaa flunssan karkotukseen. Sitruuna sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka parantaa immuunijärjestelmää ja auttaa torjumaan viruksia. Inkivääri puolestaan on tunnettu antioksidanttisista ja tulehduksia estävistä ominaisuuksistaan. Lisäksi jotkut jopa vannovat vanhan jamaikalaisen isoäidin ohjeen mukaan, jossa sitruuna-inkiväärijuomaa suositellaan nautittavaksi joka päivä flunssakauden ajan.

Mitä aineosia käytetään

Kaikki mitä tarvitset tämän tehokkaan lääkkeen valmistamiseen löydät lähimmästä ruokakaupastasi. Sitruuna on yksi tärkeimmistä ainesosista, sillä se on runsaan C-vitamiinin lähde, joka auttaa torjumaan flunssaa ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Lisäksi, sitruunan happamuus tasapainottaa juoman makeuden ja antaa sille raikkaan maun.

Toinen pääainesosa on inkivääri. Sen lukuisat terveysedut ovat siitä tehneet suositun luonnonmukaisen lääkkeen koko maailmassa. Inkivääri auttaa muun muassa lievittämään kipua ja tulehdusta, parantamaan ruoansulatusta ja ehkäisemään flunssan oireita. Jamaikalaisessa isoäidin ohjeessa suositellaan käyttämään tuoretta inkivääriä parhaan maun ja tehoaineiden saamiseksi. Joten varmista, että käytät aina tuoretta inkivääriä tämän maagisen flunssajuoman valmistamiseen.

Jamaikalainen isoäidin ohje

Kun taistellaan flunssaa vastaan, emme voi unohtaa Jamaikalaisen isoäidin neuvoja. Tämä vanha ja perinteinen resepti käyttää tehokkaita luonnontuotteita, joiden tiedetään edistävän hyvinvointia ja tarjoavan parannuskeinoja yleisimpiin kylmän oireisiin. Tuore inkivääri on yksi tärkeimmistä aineista; sen tiedetään olevan voimakas antioksidantti ja anti-inflammatorinen aine, joka auttaa lievittämään kurkkukipua ja yskää.

Sitrushedelmät, kuten sitruuna ja limetti, ovat myös tärkeä osa tätä reseptiä. Ne eivät vain tuo juomaan raikasta makua, vaan ovat myös erinomainen C-vitamiinin lähde, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja auttaa kehoa taistelemaan flunssavirusta vastaan. Lisäksi Jamaikalainen isoäidin resepti suosittaa hunajan lisäämistä juomaan. Hunaja ei vain makeuta tätä terapeuttista juomaa, mutta sen tiedetään myös olevan luontainen yskänestäjä, joka rauhoittaa ärtynyttä kurkkua ja helpottaa nukkumista yöllä.

Miten hoidan parhaiten flussaa

Flunssan hoidossa paras puolustus on hyvä hyökkäys. Tämä tarkoittaa, että paras tapa torjua flunssaa on varmistaa, että keho on tarpeeksi vahva taistelemaan virusta vastaan ennen kuin se edes saapuu. Tämä voidaan saavuttaa tasapainoisella ruokavaliolla, riittävällä unella, säännöllisellä liikunnalla ja stressitason pitämisellä alhaalla. On myös tärkeää juoda tarpeeksi vettä ja välttää taudin leviämistä yleisillä alueilla oleviin pölyihin ja liikkeisiin.

Jos olet jo sairas, on muutamia asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi paranemisprosessia. Ensinnäkin, kuuntele kehoasi. Jos se kertoo sinun lepäävän, sinun kannattaa kuunnella. Sairaslevy on yksi parhaimmista keinoista taistella flunssaa vastaan. Toiseksi, yritä syödä terveellisesti. Tämä tarkoittaa, että nautit runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, proteiineja ja terveellisiä rasvoja. Useita keinoja on myös käytettävissä taistelemaan flunssan oireita vastaan, kuten nenäsumutteet, yskänlääkkeet ja lääkkeet.