Jonna Kilkki

Jonna on elämää eri kanteilta pohdiskeleva haaveilija. Jonna on oppinut pitämään omasta rikkinäisyydestään ja näkee sen vahvuutenaan. Jonna uskoo, että kaikissa ihmisissä on hyvää, ehkä se vain joskus odottaa tulevansa nähdyksi ja näkyväksi. Pitkälti näitä teemoja sivuavia ajatuksia Jonna kirjoittelee Pumpelon maailma blogissa. Jonna rakastaa reissaamista fiilispohjalta, joten roadtrip -tarinoitakin sieltä löytyy.

"Oma tapani hypätä kärrynpyörästä oli muuttaa Helsingistä Lappiin kymmenisen vuotta sitten. Asun Utsjoella avomieheni ja kolmen kissanpojan kanssa. Olen työskennellyt sosiaalialalla koko työurani, tällä hetkellä teen järjestössä luonto- ja kulttuurilähtöistä päihdetyötä."

Jonna pohtii elämää pitkälti valokuvauksen ja kirjoittamisen kautta. Jonna kokee tärkeäksi tuoda avoimesti ja rohkeasti näkyväksi elämää ja ihmisyyttä sellaisena kuin se on.

Sinulle

Hei sinä, Sinä joka olet yksinäinen. Ehkä tunnen sinut, ehkä en. En voi luvata, että jonakin päivänä et ole yksin ...
Lue Lisää

Mun elämä, hyvä elämä

Vierashuoneen sohva tuijottaa minua. Ei niinkään kutsuen löhöilemään, vaan siivoamaan sen päälle tyhjentämäni vaatekaapin. Tai tarkemmin kaiken sen mikä ei ...
Lue Lisää

Yksinäisyydestä ja toisen ihmisen kaipuusta

Katselin vanhoja kirjoituksiani ja vastaan tuli parisen vuotta sitten yksinäisyydestä kirjoittamani teksti, sen lopussa oli runo jonka olin unohtanut kirjoittaneeni ...
Lue Lisää